sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
hai..akhirnya kau baca juga kan blog aku..aku tak takut la kau nak cakap apa tentang aku..siyez aku cakap..haha..kau mesti hairan kan macam mana aku boleh tahu yang kau dah baca blog aku?walaupun kau dah buang aku kat facebook,aku masih boleh tahu..haha..kau mesti fikir kan aku 'stalk' kau..?haha..tak ada kerja lain ke..yang penting sekarang aku dah tahu yang kau dah baca apa yang aku tulis pasal kau kat blog kan..aku harap kau sedar apa yang kau telah buat selama ini..kalau kau dah sedar,baguslah..tapi kalau kau masih nak berterusan dengan perangai kau sekarang..okey..kau ingat aku kisah..?aku langsung tak hingin nak ambil tahu pasal kau..kau nak aku sediakan karpet merah?oh ya,aku lupa,kau dah memang disediakan karpet merah an..tak apa,nanti,akan ku sediakan karpet warna-warni untuk kau ye..haha :) dah la,aku dah malas nak cakap banyak-banyak dah la..aku berharap sangat kau berubah tahu tak..p/s : NABIL , AKU MINTA MAAF KALAU KAU TERASA DENGAN APA YANG AKU TULIS SELAMA INI..AKU CUMA TAK NAK SIMPAN DALAM DIRI AKU..JUJUR AKU CAKAP..KAU MENJENGKELKAN AKU..

4 bicara kawan2 yang Mun sayang:

unifile said...

kunjungan pertamax. sekarang kamu punya facebook di username apa?

mahdi_almuntazar said...

sabar yea mun , kami sbg kwn mun akn sentiasa menyokong mun :)

Mun Kit said...

unifile : spe awk..awk cari mun kit

Mun Kit said...

mahdi : nga sabar la ni.ntah smpai ble nk perangai cm 2..meluat mun tgk kt kelas tiap ari