sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.

pada selasa yang lepas,kelas 4 gamma dan persatuan bahasa melayu telah mengadakan lawatan sambil belajar ke kumpulan karangkraf yang bertempat di Lot 2, Jalan Sepana 15/3, Off Persiaran Selangor, Seksyen 15, 40200 Shah Alam,kami telah bertolak dari sekolah pada pukul 8 pagi dan tiba di dentinasi tepat pada 8.35 pagi..setibanya di kumpulan karangkraf,kedatangan kami disambut dengan mesra serta senyuman dari setiap bibir pekerja-pekerja karangkraf =) kami kemudiannya diperkenalkan kepada mohd noor shafiq ataupun lebih mesra dipanggil boboy..hehe

mohd noor shafiq ataupun lebih mesra dikenali sebagai boboy

majalah-majalah yang diterbitkan oleh karangkraf



boboy menerangkan sedikit sebanyak tentang bagaimana bermulanya kumpulan karangkraf.. sejurus selepas itu,kami pun dibawa ke dalam tempat mereka bekerja dan menghasilkan majalah-majalah..ini saya selitkan beberapa gambar mesin-mesin yang digunakan untuk menghasilkan majalah =)



antara mesin-mesin yang digunakan untuk menghasilkan majalah

setelah itu,kami pun dijamu dengan makanan..kebetulan perut masing-masing sudah lapar..hehe..selepas itu,kami diberi masa untuk melawat ke kedai buku karangkraf..pada pukul 12 tengah hari,kami pun bertolak pulang ke sekolah..memang seronok la dapat ke kumpulan karangkraf :) kalau korang nak tengok gambar karangkraf lagi,tengok la kat facebook saya..link facebook ada kt profile blog saya..




0 bicara kawan2 yang Mun sayang: