sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
pertunjukan fesyen 2010

hari ini kat sekolah ada pertunjukan fesyen sempena minggu kerjaya yang bertemakan " Pelajar berinformasi, impian direalisasi "..penat sangat-sangat..huhu..saya menjadi pengerusi majlis sepanjang pertunjukan fesyen berlangsung..takut pun ada juga :)) hari ini memang rushing tahap maximum dah..ada ke patut,pertunjukan fesyen dah nak start,aizat terlupa yang CD lagu ada dalam beg kat bilik PRS?huh..tension,tension..tapi,secara keseluruhannya,memang seronok la hari ini..korang tengok la ye gambar-gambar niy :))



perasmian minggu kerjaya.."pelajar berinfomasi,impian direalisasi"



wartawan dan journalist


jururawat dan doktor


pilot dan pramugari


askar


peguam


ahli perniagaan


pelukis profesional


pemain golf dan pemain bola sepak profesional


pelayan dan chef profesional


penari profesional


pelumba F1 dan mekenik


jurutera dan arkitek


inilah dia wajah-wajah pelajar yang telah menjayakan pertunjukan fesyen 2010


PRS-PRS yang telah banyak membantu dalam menjayakan minggu kerjaya 2010


''PELAJAR BERINFOMASI,IMPIAN DIREALISASIKAN"



~medical checkup & hari terbuka esok~

kepada pelajar-pelajar yang menyertai kem pkbm(u) peringkat kebangsaan 2010,esok ada medical checkup..tunggu kat kantin pada pukul 1 tengah hari..jangan lambat,nanti koperal marah la..hehe..esok hari terbuka la..aduyai..nasib baik mama tak ambil report kad..sibuk kerja..fuhh..lega.. :)) tadi cikgu kelas bagi kedudukan dalam kelas..tengok-tengok semua salah..markah semua orang kurang daripada yang asal..ramai gila la yang tak puas hati..kasihan cikgu,nak kena betulkan balik dalam report kad..huhu..banyak kerja tu cikgu..


k la..dah tak ada idea yang bernas untuk ditulis..
t.care semua :DD

0 bicara kawan2 yang Mun sayang: