sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
Hanya... seminit diperlukan untuk mendapat sahabat baik... sejam untuk menghargainya... sehari untuk menyayanginya... tapi sepanjang hidup untuk melupakannya ,”bukan sepanjang hidup saja untuk melupakan orang-orang yang mun sayangi tapi lebih dari itu, kehilangan adalah sebahagian daripada hidup yang akan mun lalui nanti tapi apa yang mampu mun memperjuangkannya?

seorang teman ataupun sahabat tidak pernah mengenal kata 'melupakan' seorang sahabat,tak akan pernah melupakan sahabatnya lagi, tapi mungkin kerana jarak dan waktu yang membuatkan seseorang sejenak terlupakan,dalam kesibukan untuk menggapai cita-cita,dan terus untuk memperbaiki diri itu yang membuat seolah waktu terasa sangat kurang, jadi jangan sekali-sekali menganggap seorang sahabat akan melupakan sahabatnya lagi...


seorang sahabat tidak mengenal kata melupakan,bukan kehidupan yang memiliki erti kalau kita sedang mengalami kekecewaan, ataupun kebahagiaan,mungkin memerlukan waktu untuk melupakan orang yang mun sayangi,lebih baik waktu yang menjawab semuanya daripada hidup mun terus tenggelam dalam semua hal yg boleh membuatkan hidup mun hancur. mencintai tanpa syarat, berbicara tanpa perhatian, memberi tanpa alasan dan peduli tanpa paras rupa..itu inti dari persahabatan sejati .. Berilah waktu untuk itu,kamu akan memberi keceriaan kepada seseorang atau mungkin mengubah hidup mereka kepada yang lebih baik..

thanx for being my friend KHAIRUL AZWAN =) !
MUN SAYANGKAN AWAK....




coretan ikhlas dari isi hati mun..khas kepada KHAIRUL AZWAN..wan,mun rindukan wan..rindu sangat-sangat..andai mun boleh terbang,mun pasti akan terbang dan jumpa wan sekarang juga kat shah alam..tapi mun tak mampu wan..apa yang mun hanya mampu lakukan ialah meluahkan rasa rindu mun terhadap wan dalam blog niy..mun harap wan baca ye =)

wan,mun tahu sejak akhir-akhir niy wan sibuk..yela kan,final exam wan dah nak dekat an..seminggu je lagi..wan,wan ingat tak kali pertama kita jumpa? =) sebelum kita jumpa tu,mun ingat lagi mesej yang wan hantar kat mun..mesej wan berbunyi : "apa yang boleh buatkan first date kita jadi memory ewk?"hehe..

wan tahu tak..mun selalu teringatkan wan..hmm..mun sayangkan wan..mungkin wan tak sedar tapi mun cuma nak wan tahu yang apa-apa yang terjadi sekalipun,mun tetap dan akan sayangkan wan walaupun buat masa niy,kita hanya ''best friends'' je.. =) wan,wan ada suruh mun janji dengan wan yang kalau selepas kita berjumpa,kita jangan lost contact macam tu je an..wan,mun langsung tak memilih paras rupa la wan..

tapi an wan,mengapa sekarang ini kita jarang mesej?mungkin wan sibuk dengan assigement yang pensyarah bagi an?tak pe lah wan,mun faham..janji wan tak lupakan mun sudah..wan,jujur mun cakap yang mun tak mampu untuk kehilangan wan taw..mun harap sangat kita jadi macam dulu wan..ketika di awal perkenalan..

mun ingat lagi yang wan panggil mun 'munster'..hehe..mun rindu sangat-sangat panggilan tu =)mun pula suka panggil awak kambing,penyu,ulat beluncas,kucing dan macam-macam lagi la..hehe..best ouh dapat sakat-sakat wan..haha..wan,mun nak sangat jumpa wan sekarang..mun nak lepaskan rindu mun kat wan la..sedihnya kita tak semesra seperti dahulu lagi.tapi mun sentiasa berdoa agar hubungan kita akan terjalin sepeti dahulu kembali..semesra-mesranya wan..hmm =(

tapi tak pe,lepas wan dah habis final exam wan,kita jumpa ye..janji taw :) wan,kalau wan tengah baca blog mun niy..mun nak sangat wan tahu yang mun terlalu sayangkan wan walaupun kita niy hanyalah best friend..wan ingat lagi tak janji-janji wan kat mun..?segala-galanya masih segar lagi dalam ingatan mun..mun berharap sangat agar wan tak berubah..kalau nak berubah pun,ke arah yang baik..

mun sentiasa doakan keselamatan dan kesejahteraan wan taw =) wan,kalau wan berubah..hmm,entahlah wan..tapi satu yang pasti,hati mun niy akan menangis meratapi perubahan wan..sedih sebab janji-janji wan hanyalah tinggal janji manis sahaja..jangan wan tanam tebu di bibir..mun tak nak wan berubah..wan sekarang ini sudah okey untuk mun =) wan,wan nak tahu tak..wan suka sangat buat mun tersenyum..

tiap kali mun baca mesej wan,mun mesti tersenyum lebar dan ketawa..bukan kerana mesej-mesej wan kelakar..tapi wan suka mesej mun sampai mun nak je tersenyum..tak sah kalau tak senyum taw..hehe.. =)) wan,mun harap wan tak kecewakan mun..wan niy best friend mun..wan,mun suka sangat tengok wan senyum..tenang je rasa taw..wan kalau senyum,comel sangat..macam baby :) tengok,segan-segan la tu..hehe..apa-apa pun,mun sayangkan wan..take care :)

1 bicara kawan2 yang Mun sayang:

Mun Kit said...

wan,mun sayangkan wan taw..we are best friends..mun harap agar kita akan saling melengkapi sebagai best friends :D