sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
hye semua..akhirnya ada juga masa untuk menulis disini..rindunya..saya nak sangat tulis setiap hari tapi masa tidak mengizinkan..banyak lagi kerja yang harus diselesaikan pada bulan ogos niy..lagi-lagi SPM nak dekat..sibuk dengan belajar..tapi tidak mengapa..selepas tamatnya SPM,saya janji akan menulis tiap-tiap hari ye :) banyak benda sebenarnya yang saya menulis disini.. :) rindunya dekat blog niy..hehe..

sejak kebelakangan ini,saya asyik-asyik tak sihat badan je..rasa semacam je..selalu pening kepala dan sukar untuk bernafas..sakit dekat sekolah pun,saya tahan je..malas rasanya nak ke bilik PBSM..tak suka bau ubat..hehe.. :) kawan-kawan kat sekolah pun saya dah kurang layan..tak tahu mengapa..rasa macam mereka semua merimaskan..kepada mereka : aku minta maaf sangat-sangat sebab dah tak layan korang sangat..aku pun tak tahu mengapa..kadang-kadang rasa nak je duduk kat rumah..tak nak jumpa sesiapa kat sekolah..tapi kalau asyik-asyik nak duduk rumah je,tak pasal-pasal dapat surat amaran dari pihak sekolah..hehe..buruk je sijil berhenti..hehe..aku sumpah tak ada mood nak layan korang..lagi-lagi seorang budak niy..kau merimaskan aku tahu tak ! aku minta maaf kalau kau terasa tapi tu la..aku tak tegur kau dah..aku sebenarnya malas la nak fikir pasal korang..sori sangat-sangat..

7 ogos 2010 : prefect installation..saya bukan pengawas tetapi diminta untuk mendeklamasikan sebuah sajak sebagai persembahan..saya telah dimaklumkan sehari sebelumnya..huh..sumpah rushing gila..nak hafal sajak tu pun perlukan masa..saya bukan robot untuk menghafal dalam satu hari..dalam otak saya ini,banyak lagi perkara yang perlu diselesaikan..lain kali,bagi tahu la awal-awal ye :)






14 ogos 2010 : membuat shooting di KL Central untuk pertandingan liga remaja kreatif 2010..kiranya shooting niy macam last minute shooting..hehe..semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dijangka..korang doakan la ye agar iklan niy berjaya memikat hati para juri.. :)

pada bulan ini,tak banyak aktiviti yang dijalankan..yela,bulan niy bulan puasa..aktiviti kat sekolah pun dah berkurang..trial exam SPM tak lama lagi..huhu..takutnya..SPM pun tinggal 2 bulan lebih je..frust gila ouh..banyak mata pelajaran lagi yang belum selesai study..nampaknya lepas ini kurang la saya online facebook dan menulis di blog :) hehe study punya pasal.. oh ya , petang nanti ada majlis berbuka puasa di kondominium amirul afif :) semua pkbm smk subang utama dan smk ss17 dijemput..tak sabar nak jumpa kawan-kawan sekolah smk ss17..rindu gila ouh kat korang.. :) barang-barang semua dah siap dibeli.. okey , see you guys later ye :D


kerjaku ketika bosan :)

1 bicara kawan2 yang Mun sayang:

S. TUAHADA said...

"Tabahkan Hati kekalkan jiwa, berdiri di atas jiwa sendiri dengan tenang pasti kejayaan akan datang" Sabarlah ya, mun mun. Am here always pray and support you. Am also busy here writing and search for better career in life. All is for you. Be patient, i know you can do it, i believe in you, your soul and yourself.