sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
hye korang,mun dah lama sangat tak menulis di blog.. sumpah mun cakap,mun rindu sangat-sangat kat blog niy..maaf jika mun kekurangan masa untuk membalas setiap comment korang di chat box..mun betul-betul minta maaf..mun bukannya sombong tau :) cuma tiga minggu niy,mun sibuk dengan exam trial SPM..maklumlah,SPM hampir tiba..persediaan rapi perlu dibuat..lepas trial,mun janji akan membalas setiap comment korang ye :) korang doa-doakan untuk mun agar mun dapat keputusan yang cemerlang untuk SPM..

sejak kebelakangan niy,hari-hari mun dihabiskan menghadap buku..setakat niy,paper bahasa malaysia,bahasa inggeris,matematik,sejarah,pendidikan moral dan add maths sudah berlalu..selasa depan,mun akan menghadapi exam fizik pula..iash,takutnya..apa-apa pun,mun akan cuba yang terbaik..mun tak nak hampakan mama mun yang sudah banyak memberi mun pelajaran..inilah masanya untuk mun membalas jasa mun dengan belajar bersungguh-sungguh..niy mun online kejap je..itu pun nak melepaskan rindu kat blog..hehe..

kepada pelajar-pelajar tingkatan 3 yang bakal menduduki peperiksan pmr pada selasa hadapan,mun ucapkan semoga berjaya..buat yang terbaik tau :) mun dulu pun pernah rasa gementar seperti korang sekarang..apa-apa pun,banyakkan berdoa..Tuhan pasti akan menolong korang :)

masa tidak mengizinkan mun untuk meneruskan penulisan mun..lepas trial dah habis,mun akan online ye..korang boleh add mun di facebook..di situ,kita boleh bertukar idea ye..take care ye korang..sayang korang semua :)

0 bicara kawan2 yang Mun sayang: