sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
niy sewaktu mun tengah berborak dengan kawan kat facebook,dia bagitahu mun yang dia ternampak iklan firefly..thanks andre nadzri :)
                  







hye semua :) korang tahu tak gambar-gambar di atas tentang apa ? cam niy ceritanya,mun sebenarnya dah lama buat iklan niy..dalam pertengahan tahun niy juga la..tapi baru keluar..temanya adalah tentang budi bahasa..patutlah masa shooting tu,faizal yusop diminta untuk melanggar bahu kita orang..hehe..tapi apa-apa pun,syukurlah iklan niy dapat dilakukan dengan jayanya..thanks kepada FIREFLY yang menjadi tajaan utama :) mun sendiri pun tak sempat nak tengok iklan niy lagi..harap-harap ada rezeki tu,sewaktu mun menonton televisyen,ada keluar iklan tu..kawan mun bagitahu,iklan ini disiarkan di tv3 . kalau korang ada masa,korang tengok-tengoklah iklan di tv3 ye :) tengss korang..mun minta maaf sebab tak sempat nak blog lagi lama..mun kejap lagi kena belajar dah..spm tak lama lagi..mun janji lepas spm,mun akan kerap menulis di blog ye..mun memang rindu sangat-sangat nak tulis panjang lebar di blog..tapi malangnya masa tidak mengizinkan :( sori korang..nanti apa-apa berita terkini,mun update disini ya :) tengss korang yang selalu membaca blog mun :)

0 bicara kawan2 yang Mun sayang: