sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
ketika mun tengah menulis entri niy,rasa sedih sangat-sangat :'( sebulan je lagi nak habis sekolah dah..lepas niy mun tak tak boleh lepak dengan kawan-kawan yang bersama mun selama 5 tahun..mun sudah semestinya akan merindui mereka..merekalah yang menemani mun selama 5 tahun mun menuntut ilmu di SMK Subang Utama..jujur mun cakap,mun memang nak sesi persekolahan 2010 tamat dengan cepat..tapi setelah kejadian tadi,mun rasa cam tak nak tamat tingkatan 5 je..lagi-lagi sewaktu memeluk semua cikgu di dewan..hmm,memang menangis la tadi..entahlah..pelbagai persoalan tentang perasaan yang timbul di sudut hati ini..kadang-kadang mun nak je keluar dari sekolah tu,tapi difikir-fikirkan balik,mun sayang nak tinggalkan kawan-kawan..lepas tamat SPM,takkan sama macam sekarang..bangun pagi-pagi ke sekolah,jumpa kawan pagi-pagi buta,belajar,suruh kawan belikan makanan,balik rumah..seminggu,5 hari benda yang sama mun lakukan..tapi selepas niy,semua tu tidak akan berulang lagi..lepas niy semuanya akan berubah ..tiada lagi lepak dengan kawan-kawan pagi buta sambil melalak satu sekolah :( 

tadi sewaktu hari graduasi,semua pelajar tingkatan 5 naik ke pentas seorang demi seorang dan mengambil sijil berhenti sekolah..lepas tu,kami diminta naik ke atas pentas untuk sesi penggambaran..


semua pelajar tingkatan 5 ketika hari graduasi 2010 SMK SUBANG UTAMA


kami kemudian diberi beg kuning merah..di dalam beg tersebut,terdapat makanan,2 biji gula-gula,penselbox lutsinar,pamplet dan penanda buku..



penselbox lutsinar untuk SPM ( nampaknya tak perlu cari penselbox lagi dah ) hehe


pamplet yang diberi oleh unit bimbingan dan kaunseling


selepas itu,kami diberi rekod kemajuan dan buku kokurikulum..


sejurus selesai semua acara di sekolah,mun pun lepak dengan kawan-kawan di kantin sehingga tamat waktu persekolahan..ini antara gambar-gamabar yang mun sempat tangkap :)


dari kiri : nazirul , syahrul , nazrin , aiman ( aku akan rindu kat korang lepas spm ouh .. sedihnya )






mun dengan mereka niy kawan je tau..tolong jangan salah sangka ye :) doranglah yang tolong mun ketika mun dalm kesusahan..tiap kali mun menangis di sekolah,mereka inilah yang menjadi teman setia mun..gambar yang terakhir tu adalah kawan-kawan yang sama kelas..memang seronok lah dapat kawan seperti mereka.. :) tengss korang sebab selalu tolong aku walaupun aku niy banyak membebel kat korang tanpa sebab..hehe..tanpa korang,aku memang tak leh tahan lama di subang utama..korang yang bagi aku semangat supaya berani mengahadapi segala cobaan di sekolah..lebih-lebih lagi ketika aku bergaduh besar dengan kawan sekelas..(tapi sekarang,mun dengan kawan sekelas yang mun gaduh tu sudah berbaik-baik semula..tiada persengketaan di antara kami ye )

 to NABIL : i'm so sorry because we had a big fight in school middle of the month..i tak tahu sama ada u still marah kat i atau tidak..tapi i really nak minta maaf sebab kita gaduh..i da taknak gaduh dengan sesiapapun..SPM is at the corner..hmm..LUQMAN HAKIM pun minta maaf dengan mun..mun pun gaduh dengan dia..semuanya pasal benda kecil..dah la,mun pun taknak ungkit hal lama kan :) apa yang berlalu,biarkan..belajarlah dari kesilapan :) luqman,i pun nak minta maaf sebab tak tegur u dah lepas kita gaduh..sejujurnya,i dah penat sangat gaduh dengan u :( i'm so sorry..kita gaduh banyak kali dah kan ?? sejak tingkatan 2 lagi sampailah pagi tadi..apa-apa pun,i minta maaf for everything i had done.. :) anyway,hope kita tak gaduh lagi..sebab u duduk belakang i sewaktu SPM nanti..kalau gaduh,i takkan tenang ketika jawab peperiksaan nanti..


niy GEMALA SMK SUBANG UTAMA 2010 :



0 bicara kawan2 yang Mun sayang: