sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
hye korang :) niy mun nak cerita tentang sesuatu niy..mun bukan nak jaga kain tepi orang tapi mun terlintas dengan perlakuan seseorang niy..malas la mun nak tulis namanya disini..dia niy an,tingkatan 3..dah habis pmr an..so dia niy carilah kerja..mun bukan nak salahkan dia cari kerja dalam usia yang muda..tapi masalahnya,dia niy menipu managernya sendiri..cara menipu?nak tahu..? okey,begini caranya..mentang-mentanglah tingkatan 3 tidak diterima untuk bekerja di sesetengah kedai,dia menggunakan cara PHOTOSHOP kad pengenalannya..tidak ke menipu namanya..kalau dah menipu dalam kad pengenalan tidak mengapa lagi..tapi kalau nak buat EPF dan KWSP , bagaimana caranya?kena juga guna kad pengenalannya yang sebenar..dia bekerja di tempat mun kerja sewaktu 2008..sewaktu 2008,tingkatan 3 masih diterima untuk bekerja lagi..budak tu akan mendapat susah apabila manager dapat tahu..usahlah mun nak tulis namanya disini..cukup sekadar mun melahirkan rasa tidak puas hati..kepada budak tu,orang lain pun mencari kerja juga..tapi bukan dengan cara ini..ADA PAHAM ?? dah la awak tu buat salah,nak ajak kawan-kawan untuk berbuat begitu juga..ish3..tak matang namanya..mungkin sekarang ini,kamu boleh berselindung daripada penipuanmu,tapi sewaktu mendapat slip gaji,macam mana? sudah semestinya sewaktu hendak mendapatkan duit tu,mereka memerlukan nombor kad pengenalan yang sebenar..kepada budak itu..*aku bukan nak kutuk kau or so whatever..tapi kau tu sedar la sikit..jangan samapi penipuan kau ketahuan..waktu itu,kau sendiri akan mendapat malu.aku nasihat kau awal-awal..jangan sampai nama kau disenaraihitamkan oleh HUSH PUPPIES SUBANG PARADE ye..
 * nama budak tu mun tutup , tapi rasa-rasanya masih boleh dibaca*

0 bicara kawan2 yang Mun sayang: