sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.

Salam semua. Mun baru je berkesempatan untuk mengemaskini blog ini. Nampaknya seperti sudah bersarang. Dulu memang rajin yang teramat sangat untuk mengemaskini  blog, tetapi kini semakin hari semakin malas. Ish ish ish. Apa yang nak jadi dengan kau mun ? Baik tak payah buat blog kalau nak biarkan blog niy bersarang begitu sahaja. Baik baik, mun tengah nak mengemaskini blog la niy. Nak menulis entri tentang apa ye? Hmm. Masih mencari topik yang sesuai untuk dijadikan sebagai entri terbaru. Nanti-nantilah ye mun fikir-fikirkan . hehe

Sebelum itu, setiap kali mun mengakses laman web sosial iaitu "facebook" yang semakin hari,semakin ramai pengunjungnya, mesti ada persoalan tentang "bilakan keputusan spm 2010 akan diumumkan?'' Sejujurnya, mun pun tak tahu bilakah SPM 2010 akan diumumkan. Sabar jela menanti. Dalam masa yang sama, hati ini berdebar-debar menunggu keputusan diumumkan. Doa-doakanlah agar mendapat keputusan yang cemerlang. Mun sebenarnya terasa menyesal yang amat kerana sering bermain-main dalam kelas ketika pembelajaran sedang dilangsungkan. Kalau bolehlah kan, mun teringin benar mengulang semula kertas SPM tu. Tapi apa dayanya, nasi sudah menjadi bubur. Tu la kau mun, cikgu ajar kat depan kelas, kau tidur. Padan muka sekarang dah menyesal. Waaa. Nak menangis je  rasanya. Tapi mun dah buat yang terbaik ketika spm. Hanya mampu untuk mendoakan yang terbaik sahaja. Kita hanya merancang tetapi Tuhan yang menentukan segalanya. :)

Ramai yang membuat tekaan bilakah keputusan SPM akan diumumkan. Sehinggakan ada blog yang menganjurkan pertandingan meneka tarikh keputusan SPM diumumkan. hehe. Seperti meneka soalan-soalan yang bakal keluar SPM suatu ketika dahulu. Hehe. Inilah pertandingan meneka keputusan spm 2010 . Kalau ada sesiapa yang nak sertai, jangan segan-segan ye . hehe. Aik, tetiba pula nak mempromosi pertandingan tu. hehe. Tak pela , bukan selalu kan :) mun ikhlas niy :) Ada yang meneka 28 februari,14 mac,13 mac, 23 mac dan sebagainya. Tapi besar kemungkinannya adalah pada 23 mac kot. Kot la, mun tak pasti. Korang tengoklah link niy ye beliamuda.com . 



0 bicara kawan2 yang Mun sayang: