sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
Selesai . . baru lepas kemas bilik dan rumah . huhu . penatnya tak terkata . Ahad depan ( 8 mei 2011 ) , TV3 nak datang rumah untuk rakaman Sejuta Impian . Rupanya tak habis lagi rakaman. hehe . Katanya , mereka perlu merakamkan profil diri . Aduyai , pening,pening . actually , jujur mun tak tahu apa yang akan dilakukan pada ahad depan . tengah kusut kepala niy fikir tentang ahad nanti . 

Mun dah tukar tempat kerja dah . Sebelum ini, mun kerja di Carl's Junior di Suway Pyramid. Dan kini, masih di sunway, tetapi di F.O.S . Sebenarnya, di tempat lama, memang banyak masalah antara pekerja dengan pengurus. Malas nak menyemak blog niy dengan cerita dan lakonan hebat mereka . boleh dapat anugerah tu . huh . esok mun akanmula kerja di tempat baru . harap , semuanya berjalan dengan lancar :) mungkin selepas ini, agak sukar untuk menulis entri di blog . :( 

tentang ahad nanti , mun updatekan ye :) take care :)

1 bicara kawan2 yang Mun sayang:

Shamsul Amin said...

Wahh.. seronoknya tv3 nak shoot rumah. huhu.. apa-apa pun good luck mun!