sudi tinggalkan jejak anda disini sebelum menjelejah blog Mun yang tidak seberapa ini. Ucapan terima kasih kepada yang sokong mun dalam Sejuta Impian :)
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.
Salam semua :) Mood : sibuk dengan assignment :( banyaknya kerja yang perlu diselesaikan. Nasib baik yang assignment portrait disiapkan dalam kumpulan :) thanks sha dan farah :) mun minta maaf sebab memang sibuk yang teramat sangat. niy pun mun dah minta kerja kat F.O.S tu hari jumaat, sabtu dan ahad je :) yeay :) sumpah teruja sangat pabila manager meluluskan cuti mun :) hehe . yela, kerja tiga bulan tanpa henti, ditambah dengan sibuk study. huhu . seksa :( next assignment : kena buat slide untuk presentation. Tajuk tentang PORTRAITURE . Di samping itu, kena juga siapkan assignment ( A Street Photography Assignment ) - Individual . Saya berjanji takkan siapkan assignment kali ini last minit . haha . janji la sangatt kan :) hehe . Due date assignment pada 23 ogos 2011 . kalau tak silap saya la . huhu .


okey . lupa nak bagitahu . astually bukan lupa, tapi takde masa nak update blog punya pasal . ehee . 31 julai lepas, mun diajak untuk jadi model GambarKita photography. thanks korang sebab ajak mun. mun pun tak tahu sangat dalam bidang modelling niy . huhu . tapi yang penting, bukan model runway ye. *tak cukup tinggi la* hahha ..






hope you guys enjoy :) mun tak tahu apa nak tulis lagi . nak siapkan assignment dulu ye :) salam .. jangan lupa untuk puasa tau . ehee






0 bicara kawan2 yang Mun sayang: